::Cinta hati saya??

|
salam..
thanks Allah coz bagi kesempatan aku bernafas lagi pada hari ni..
suda mkn, suda gelak, sumenya suda heehe~
apa lagi yang kau nak zue? semuanya da ada depan mata...
hmmm
-
alhamdulilah, suda masuk minggu ke-3 di sini.
semakin selesa walaupun kadang2 terasa malas sangat nak bangun pagi untuk ke kelas.
selalu di gegar setiap pagi oleh si pemanggil yang x jemu2 mengingatkan aku agar bangun dan menunaikan subuh.
thanks pendek. ops!!! telepas suda heee~
-
pagi ni kelas seperti biasa...
8.00 am. ITS 330, blok seri laksamana...
cik AKZ pnye kls ahaks!
uh...asal kelas dy je mesti ada je yang x kena.
sakit perut la, pening la, nak tuttt la...
penyakit bagai melanda.
haish!
barangkali fobia hahaha~
eh! macam dah lari topik je hee~
-
act nk share happy news hari ni.
balik kelas seawal jam sebelas aku gi la UPK (Unit Pengurusan Kolej)..
si dia ada pos barang hee~
buku resepi kataya..
haish! dengar je org nak bagi buku ni mulalah aku mengantuk.
almaklumlah, saya ni budak 'rajin' membaca.
hmm...masuk je bilik UPK...
-
eh!!! apa ni?! (mata silau kena flash)
esh abg bob ni...macam nas ahmad pulak snap2 gambar aku.
*rasa la kejap jadi artis hahaha~
act dy nak try DSLR baru dy..

"abg bob! nk tanya ni barang da sampai x?..." kata aku.
si abg, "jap ea.....nama??"
"Zuraidah Ahmad..."
"hah! amek ni...BESAR PUNYA!!!......" kata si abg.

mak ai!! terkejut aku dgr abg bob bertempik begitu. seketul kotak berada di depanku.
heee~(tersengeh dalam hati, "maknanya ni bkn buku resepi lalalal~")
oh....cumelnya dy....
da boleh assume kan pe isi di dalam kotak tuh?
hee~
yes, hari ni kalau orang nak kata aku gila pun xpe sebab senyum sorang2...
dalam tido pn sempat lagi mengukir senyuman hehehe~
gila bayang kot hahaha~
cumelnya dia....
lembutnya dia....
gebunya dia....
oh! saya da sayang dia....
teddy bear =p


-OUT-

2 comments:

izat said...

"::Cinta hati saya??"
yes..
of coz!
huhu~
=)

::Misz Shizuka:: said...

=)