.: Hobby baru

|
salam..
selamat datang wahai penulis blog. hahah~
pandai lagi menaip rupanya.
ingatkan dah tak kenal huruf!
haih~ malu maklong!

-

maybe ada yang bertanya kenapa lama menyepi.
tak update langsung blog yang serabai ni.
hmm...maklong la sem baru naik memang semestinya busy.
sekarang dah kurang busy ;p
sampaikan rasa macam nak bunuh diri je sebab takde keje kat bilik.
mana taknya, bangun je tido kalaw takde kelas,
makan ----> online ----> bosan? ----> TIDO!!
hah! tu je la keje maklong kat bilik.

-

dah jadi macam hobi plak kat bilik ni asik tido jer!
TIDO, TIDO, TIDO!!!
ape lagi nak wat selain tuh?
makan? hah yang tu second hobi.
makan dan aku memang tak boleh di pisahkan.
nasib baik masa tido tu tak boleh makan.
kalau tak dah lama ku gabungkan hobi aku bahahah~

-

hmm...kepada sesiapa yang ingin berkongsi hobi menarik,
silalah invite saya hee~
ok lah! nak sambung tido.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
macam haram kau ni!!
membuta aje.


-OUT-

1 comments:

Izzue said...

juz nk share hobby ni..
ape kate u try 'gelembung'kan perut..
amacam..ok x??huhu