::kerinduan~

|


Lalalla~ ‘trademark’ yg bese kluar dr mulutku ble trsa hati senang.
Pasni dia xde apekh ‘trademark’ itu akn kuar lg mlut aq?
Hmm…dia sgt baek..
Walaupn kdg kala dia sdkt emo..
Maklum la msh ‘kecik’ hee~
Bg aq dia seorang teman yg baek..
X mementingkan dr sndri..
Btanggungjawab bagi aq..
Hilai tawa, esakkan tangisan..
Pasti akn aq rindu saat tu..
Pjm celik setahun juga aq sebilik dgnnya..
-
Part 3 starting aq msuk bilik 118 Baiduri 1st impression aq kat dia:
*Ush! Kerek gak minah ni..
*Part bape dia ni?
*Asal muke ketat sgt cam pengetua seklah aq je..
*Hmm..msti sombong minah ni..

Part 4 daftar:
*Hope, ad la exrumet yg akn sebilik lg dgn aq..(bkn j*#$ ops! Telepas suda hee~)
*Finally, dia sebilik lg dgn aq.
* Seronok.
* Rse mcm nk lompat je tggi2.
*Boley la belagak skng jadik senior.(budget je…pdhal junior part 3 same umo dgn aq..yucks!!)
-
Seronok sgt dpt sebilik lg dgn org yg betol2 paham perangai kite..
Senang nk berkomunikasi.
Senang nk gunakan system butter.
Senang nk ajak mkn.
Senang nk buli.
Senang nk kejutkn aq ble aq da telambat nk g kelas.
Senang nk ajak kongsi sabun & syiling basuh baju.
Senang nak dapat air mesin (gedegang) free.
Senang share makanan especially kicap ‘kipas’….PANASSS!
…macam2 la ter’senang’ bila dgn dia….
-
Pasni dia da grad..
Aq da xde rumet yg macam dia..
Yg ‘gile’….(gile aq yg mmbuatkn dia turut same gile)
Yg ketawe mcm kak ponti..
Yg suke myahut panggilan penduduk wing lain walaupun panggilan tu bkn untuk kami..
yg suke wat ‘dajal’ kat wing..
yg suke sepak2 slipar dak wing ble besepah..(maklumlah ass wing capt cehh!!)
Xde la saat2 memekik mnyanyikan lagu ‘Kamelia’ (walaupn name kami xde kaitan dgn kamelia)
Xde lg angan2 dan cita2 bersama ingin memilikki boyfriend kaya (pngaruh ‘pisau cukur’)
Xde lg org yg akn mendengar rintihan, angan2, dan cite2 kolot aq…
Xde lg tuna dan roti yg ingin d kongsi milik bersama (walaupn bkn dr budgetku)
-
Kalaw dia xde kat bilik, aq da mcm org yg tinggal kat gua pd zaman jahilliah dlu kala..
Kalaw aq pulak yg xde, dia da mcm org mati laki.
Penghuni bilik ad 4 org, tpi terase mcm duduk berdua je dlm bilik..
Nk kate kami xmesra dgn mereka yg lain tu, rasenye tidak.
Aq x la sombong..(muke je mcm sombong tpi hati selmbut softlan)
Dia pn xdela garang(tgok je mcm pengtua skolah)
Maybe kami x serasi besame kot..
Org kate x kenal maka xcinta.
Tgok mcm aq dgn dia.
Mule2 je xrapat.
Lame2….sume bnd kami nk share..eh! xsume. Sesetengah.
-
Pasni xde sape la yg akn gelakkan aq bile aq mengigau di mlm hr..
Xde la org yg akn bancuhkan air ble aq terasa mngantuk…
Huh! Mcm2 la aq rase akn kurang bile dia xde lgi..
Mungkinkah ad lg ‘si kecik’ yg baek sepertinya??
Dia Iryanni Binti Nasib..

agak kerek kn minah ni?
muahhahahah~


I lap u so strong la dear =p
Thanks 4 being my rumet, my frend, my sister, my mama too…ahakz!
I’ll be miss u kak yani.
-OUT-

1 comments:

jattcard said...

yup..
nk dpt y sama mcm c.yani mmg xblh lar..
hrp2nya dpt y 0k,,
shati,sjiwa..